top of page

Return policy/Returer

Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.
Du måste meddela att du ångrar dig. Meddelandet ska skickas till oss theresalilja@hotmail.com med ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer samt vilka varor som returneringen gäller. Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur. 


Produkterna skickas tillbaka välpaketerade. Vi förbehåller oss rätten att på återbetalningsbeloppet dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.
Skulle produkten vara skadad eller felexpedierad när den anländer åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara. Om vi inte lyckas åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkter i enlighet med konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer. Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi följer riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden.


Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå pga. av produkten. Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure).
Vi reserverar oss för ev. tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Om beställd vara är slut i lager kontaktar vi köparen omgående. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker återge produkterna så korrekt som möjligt.

Ångerrätten gäller inte: I de fall där tjänster har fullgjorts och där du uttryckligen har samtyckt till att att tjänsten påbörjas utan ångerrätt.

Genom att handla hos Theresa Tunes In accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller ger aldirg dina uppgifter vidare till tredjepart utan rättslig grund. Theresa Tunes In är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina uppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning. Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, tex för att efterleva bokföringslagen. Vid köp, delas information med vår betalleverantör. Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. Väljer du att betala med faktura sparas även personnummer hos betalleverantören. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri. Samma gäller fraktbolag, där det även din e-postadress och eller mobilnummer kan komma att delas. 
I händelse av att tvist inte kan lösas i samförstånd, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden. Vi följer beslut från ARN.
Enligt lag om elektronisk information ska besökare på en webbplats i integritetssyfte få information om att cookies används. Det går att ställa in sin webbläsare så att den automatiskt nekar cookies. Mer info finns på Post och telestyrelsens hemsida.


In English:

Return within 14 days of receiving the product, in an unbroken package. Always contact me prior to shipping any returns. If the seal around the deck is broken, there will be no refund.

Return policy /Returer: Text
bottom of page